3, 4, 5 & 10 rittenkaart 100,-

Wat is het?

Als je na je 1e surfles helemaal verslaafd aan het surfen bent geraakt dan kun je ook een 3,4, 5 of 10 rittenkaart nemen.

Wat gaan we doen?

In de vervolg lessen leggen we uit hoe je moet uitpeddelen de zee in, bochten maken, “down the line” moet surfen, verschillende technieken om door de brandig te komen, voorrangsregels met surfen en nog veel meer!! Ook zal er bij de vervolglessen op het strand, theorie worden uitgelegd om het daarna in het water in praktijk te brengen.

Wanneer wordt de les gegeven?

In het laagseizoen zijn wij geopend op zaterdag en zondag kan er geboekt worden van om 10.00,1200,1400, 1600 & 1800 In het hoogseizoen zijn wij 7 dagen in de week open en kan er ook geboekt worden om 2000.  De tijden voor de surfles kunnen soms veranderen ivm getij, weersomstandigheden en golfhoogte. Klik hier om een reservering te maken.

Wat kost deze les en is inbegrepen:

  • 3 Rittenkaart € 100,- pp

  • 4 Rittenkaart € 120,- pp

  • 5 Rittenkaart € 150,- pp

  • 10 rittenkaart € 250,- pp

De lessen duren 1,5 uur per keer en hierbij zijn surfboard, wetsuit & instructeur inbegrepen.

Check deze video: https://www.youtube.com/watch?v=SRn6st_1oG0&index=17&list=PLM6C8aHmMdeVm6WfCZlYfjvp9vo-Wnu-0

Hoe gaat het verder in z'n werk?

Je reserveert bij ons een surfles online op een door jou gewenste datum en tijdstip. Wij krijgen deze aanvraag binnen en doen ons best om hem zo snel mogelijk te bevestigen. Let hierbij op dat je surfles pas definitief is als wij hem hebben bevestigd. Als je vandaag of morgen nog wilt surfen kan je het beste even bellen of whats app sturen naar 0654260256.

Waar moet ik rekening mee houden?

Houdt er rekening mee dat weersomstandigheden er voor kunnen zorgen dat de surfles niet doorgaat. Bel even vantevoren of de les doorgaat!

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

Zorg er voor dat je een kwartier, voordat de les begint, meldt bij onze surfschool.

Wat moet ik meenemen?

Een handdoek en zwembroek/bikini of badpak.