Beginner Surfles 35,-

Wat is het?

Een beginnersles is een 1,5 uur durende surf les waarbij je kennis maakt met het golfsurfen in Nederland.

Wat gaan we doen?

In deze les leggen we uit hoe je het beste golven kan pakken en waar je rekening mee moet houden. Dit houdt in dat we eerst op het strand gaan oefenen, om het daarna in het water in praktijk te brengen. Tijdens deze les geven onze ervaren leraren je tips en laten we je ervaren hoe het is om met deze coole sport bezig te zijn.

Wanneer wordt de les gegeven?

In het laagseizoen zijn wij geopend op zaterdag en zondag kan er geboekt worden van om 10.00, 1200, 1400, 1600 & 1800 In het hoogseizoen zijn wij 7 dagen in de week open en kan er ook geboekt worden om 2000.  De tijden voor de surfles kunnen soms veranderen ivm getij, weersomstandigheden en golfhoogte. Klik hier om een reservering te maken.

Wat kost deze les en is inbegrepen?

Deze les van 1,5 uur kost € 35,- p.p. en hierbij zijn surfboard, wetsuit & instructeur inbegrepen.

Check deze video: https://www.youtube.com/watch?v=SRn6st_1oG0&index=17&list=PLM6C8aHmMdeVm6WfCZlYfjvp9vo-Wnu-0

Hoe gaat het verder in z'n werk?

Je reserveert bij ons een surfles online op een door jou gewenste datum en tijdstip. Wij krijgen deze aanvraag binnen en doen ons best om hem zo snel mogelijk te bevestigen. Let hierbij op dat je surfles pas definitief is als wij hem hebben bevestigd. Als je vandaag of morgen nog wilt surfen kan je het beste even bellen op 0654260256.

Waar moet ik rekening mee houden?

Houdt er rekening mee dat weersomstandigheden er voor kunnen zorgen dat de surfles niet doorgaat. Check daarom, voordat je weg gaat, voor de zekerheid het laatste nieuws op onze site. Als er niks staat, gaat de les gewoon door. Vorig jaar ging 90% van de surflessen door.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

Zorg er voor dat je een kwartier, voordat de les begint, meldt bij onze surfschool.

Wat moet ik meenemen?

Een handdoek en eventueel badkleding.