Lokatie

Surfschool Callantsoog bevind zich bij de leukste strand tent van Callantsoog.

Locatie adres:

Strandpaviljoen Vos
Callantsoog

Openbaar vervoer:

Neem bus 152 vanuit Schagen CS richting Callantsoog. Stap uit in Callantsoog bij "halte Stuyvezandeweg". Als je uitstapt zie je de duinen al liggen. Loop richting de duinen, dan zie je aan je rechterhand een appartementencomplex "Seinpost". Hiernaast loopt een weggetje naar boven richting strand, dit is Strandopslag 11. Er staat ook een uithangboard van Strandtent Vos. Als je boven bent, zie je vanzelf strandtent Vos liggen. Daar is ook de surfschool. Let op: de bus vertrekt maar 1 x per uur naar Callantsoog, de rit duurt ongeveer 25 min, als je bent uitgestapt moet je nog 5-10 min lopen.

Auto:

Routebeschrijving voor de auto is als volgt: zet in je navigatiesysteem "Centrum Callantsoog". Als je bent aangekomen dan rijd je naar de noordkant van het dorp. Daar is een parkeerterein waar het gratis parkeren is. Loop dan terug naar richting centrum en na 400m ziet u aan de rechterkant van de straat een uithangbord van Strandpaviljoen Vos. Hiernaast staat ook het uithangbord van Surfschool Callantsoog. Daar loopt u omhoog rivhting het strand. Dis is strandopgang Seinpost.

Surfschool bevind zich dus bij Strandpaviljoen Vos, deze is  de eerste strandtent ten noorden van de Reddingsbrigade. Kun je het niet vinden bel dan even.

Adres:
 

Strandpaviljoen Vos

Strandopgang Seinpost

Callantsoog

Telefoon: 0654260256