Kids Week 150,-

Surfschool Callantsoog biedt in de Mei & Zomervakantie verschillende surfweken aan voor kinderen van 8-14 jaar in Callantsoog & Bergen aan zee.

Wat is het?

Tijdens de surfweek kun je een echte Surf chick of Surf dude te worden. Samen met je leeftijdsgenoten kun je een week lang genieten van het surfen in Callantsoog. De leeftijd voor de surfweek is van 8 tot 14 jaar en gaat door bij minimaal van 3 aanmeldingen.

Check dit leuke filmpje van de kids surfles: https://www.youtube.com/watch?v=zh4ryGXMXuw&list=PLM6C8aHmMdeVm6WfCZlYfjvp9vo-Wnu-0&index=16

Wat gaan we doen?

Tijdens het surfweek zul je alles over golfsurfen leren.We zullen je de basistechnieken leren om op een board te kunnen staan. Later in de week zullen we ook verder de zee in gaan als de weersomstandigheden goed zijn. Dus je leert ook peddelen, maar ook dingen zoals stromingen en hoe je hier zelf uit kunt komen. We gaan eerst op het strand oefenen, om het daarna in het water in praktijk te brengen.Tijdens deze surfweek zijn er natuurlijk onze surfinstructeurs die je helpen in het water en tips geven.

Data surfweken:

Mei:

 • 21 april - 6 mei 2018                                     (8 plekken vrij)

Juli & Augustus:

 • 9 - 13 juli 2018                                          (6 plekken vrij)
 • 16 - 20 juli 2018                                        (6 plekken vrij)
 • 23 - 27 juli 2018                                        (6 plekken vrij)
 • 30 juli - 3 augustus 2018                           (4 plekken vrij)
 • 6 - 10 augustus 2018                                (4 plekken vrij)
 • 13 - 17 augustus 2018                              (4 plekken vrij)
 • 20 - 24 augustus 2018                              (6 plekken vrij)

Wat kost deze surfweek en wat is inbegrepen?

 • 4 dagen   € 120,- p.p.
 • 5 dagen   € 150,- p.p.
 • 10 dagen € 250,- p.p.

De prijs is inclusief materiaal en elke dag 1,5 uur surfles. De meeste dagen zullen op de zelfde tijd beginnen, maar het kan zijn dat er soms smiddags of juist sochtends gesurft wordt dit ivm getij & de surfweervoorspellingen.

Waar moet ik rekening mee houden?

Houdt er rekening mee, dat weersomstandigheden er voor kunnen zorgen dat de surfweek niet doorgaat. Wij zullen je een 3/4 dagen vantevoren informeren of de surfweek doorgaat. Ook kan dit gebeuren tijdens de surfweek zelf. In dat geval zullen de lessen worden ingehaald op zaterdag en of zondag wanneer het surfweer geschikt daarvoor is. Anders kunnen de lessen op een andere dag in de zomervakantie worden ingehaald. De lessen die niet zijn gebruikt zijn 2 jaar geldig. Er wordt geen geld terug gegeven. Een groot verschil is dat bij Surfschool Callantsoog in kleine groepen van maximaal 6-8 kids word lesgegeven met 2 instructeurs ipv grote groepen van 10 - 30 kids in een groep. Dus meer aandacht tijdens de lessen voor uw kind. De kids surfweek kan ook worden geboekt op voor de lokatie in Bergen aan zee. Bij minimaal van 4 kids gaat de week dan door. Dit geld ook voor de lokatie in Callantsoog en er kunnen maximaal 6-8 kids meedoen. De minimale lengte om mee te kunnen doen is 1.40m/40 kg. Dit ivm met het dragen van je eigen surfboard en de beschikbare wetsuits. Na en voor de surfles je heerlijk lunchen bij de strandpaviljoen Vos.

Hoe reserveren?

Bellen naar 0654260256 of gebruik het boekingsformulier.