Kids Surfclub 20,-

Wat is het?

Omdat de golfsurfen steeds populairder wordt onder kinderen, hebben we in het weekend speciale surfles voor kinderen. Kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar kunnen op zondag naar de speciale kids surf club komen om te leren surfen. En dan zul je zien, dat je in mum van tijd verslaafd kunt raken aan het surfen.

Voor wie?

Voor kinderen van 8 - 12 jaar alleen op zondag! (minimale lengte 1,40)

Check dit leuke filmpje van de kids surfles:

https://www.youtube.com/watch?v=zh4ryGXMXuw&list=PLM6C8aHmMdeVm6WfCZlYfjvp9vo-Wnu-0&index=16

 

Wat gaan we doen?

Je leert de basistechnieken om op een board te staan en hoe je het beste een golf kunt pakken. Ook leer je theorie over stromingen, getijden etc.  Dan leer je ook peddelen, bochten maken, technieken om door de branding te komen en nog veel meer....

Wanneer wordt de les gegeven?

Op zondag van geven wij surfles aan kinderen. De tijd kan per zondag verschillend zijn ivm getij, surfweeromstandigheden & golfhoogte. Om teleurstelling te voorkomen is het handig om tijdig voor deze surfles te reserveren.

Waar moet ik rekening mee houden?

Dat je aan deze coole sport verslaafd kunt raken en dat je leven zult veranderen en niks meer anders wilt dan surfen......:) Bij minimaal van 3 aanmeldingen gaat de kids club door. Minimale lengte 1,40m ivm met de wetsuits.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

Zorg er voor dat je een kwartier voordat de les begint aanwezig bent.

Wat moet ik meenemen?

Een handdoek en eventueel badkleding.

Wat kost deze les en is inbegrepen?

Surf club kost € 20,- p.p. op zondag! 

Elke les duurt 1,5 uur en inbegrepen is natuurlijk wetsuit en board. Deze prijs is dus alleen op zondag. Op alle andere dagen van de week is de prijs € 35,-p.p.

Hoe gaat het verder in ze werk?

Je kan deze les online reserveren op zondag. Als wij de aanvraag binnen hebben, doen we ons best om deze zo snel mogelijk te bevestigen. Voor vragen kan je altijd bellen op 0654260256. Bij minimaal van 4 aanmeldingen gaat de kids surfclub door! Wees snel want afgelopen jaren was het erg populair en zaten de woesdagen en zondagen snel vol.

Surfschool Callantsoog doet haar uiterste best om de kinderen een leuke maar vooral veilige surfles aan te bieden. Het kan daarom voorkomen, dat wij bij slecht weer de surfles moeten annuleren en verschuiven naar een andere datum. Bel/sms even of de surfles doorgaat. Als er geen golven zijn kunnen we ook gaan Suppen in Broek op Langedijk bij 1000 eilandenrijk.